RSS-syöte

Kevään tapahtumia

Kultun kevät täyttyy useista tapahtumista, pistäkäähän jo korvan taakse muhimaan alustavat tiedotukset:

Ensimmäisenä vastaan tulee laskiaisbileet 24.helmikuuta. Teekkareiden järjestämän mäenlaskuhäppeningin lisäksi on laskiaissauna yhdessä Tiiman kanssa. Illalla bileet 45specialissa. Nimeksi (ja teemaksi?) nousi tänä vuonna loistava Herne rock’around! Lavalle nousevat niin Raiwo kuin Parasite Cocktail. Liput kultukortin omaaville 3egeä, muille 5egeä.

Laskiaisen jälkeen on tiedossa MMT-legenda vuosimallia 2009! (Kurkkaa Kultun huveihin, jos et tiedä mikä MMT on). MMT järjestetään tietty Tiiman kanssa yhteistyössä ja kunhan tämän vuoden räkäläpaikat on lyöty lukkoon, voimme aloittaa ilmoittautumisen. Ole tarkkana, bussipaikat täyttyvät nopeasti!
Aprillibileet huhtikuussa olivat viime vuonna suuressa suosiossa, joten ne järjestetään myös tänä vuonna. Paikkana uudistettu Teekkaritalo.
Kevään kohokohta, Vappu, on kaikille ainejärjestöille bileiden ja tapahtumien kulta-aikaa, eikä Kultu jää yhtään muita huonommaksi. Kultu pyrkii saamaan myös tänä vappuna kirkkovenesoutuihin oman joukkueen. Jos mielesi halajaa kirkkoveneilemään, liity Kultun merirosvotiimiin! Voit aloittaa kuivaharjoittelun hyvissä ajoin, jotta saadaan Kultun tiimi voittopallille!

Vapun aaton aattona järjestetään fukseille haalarikastajaiset, joita voi juhlistaa illalla myös AAAK-bileissä (järj.Humanistinen kilta). Kultu järjestää yhdessä Tiiman kanssa myös vappusaunan. Ja elkäähän unohtako vapun aaton perinteistä ohjelmaa Franzenin lakituksesta ”vappuparaatiin” ja teekkareiden uitoista ja vappupiknikiin…

Keväällä tiedossa myös Kultun peli-iltamat, Kultu goes art, Kultu goes business sekä Kutu-seminaari. Luvassa siis niin teatteria, sinfoniaa kuin tietoiskujakin opiskelun jälkeisestä elämästä.

Ennen vappua ilmestyy Kultu-lehti, johon kaivataan vapaaehtoisia kirjoittajia. Jos mielessä hyörii hyvä lehtijuttu, niin lähetä se osoitteeseen: kamulkai@paju.oulu.fi Juttu voi olla sarjakuva, se voi olla pakina työpaikkakokemuksestasi, se voi olla hulvaton reissutarina vaihtarivuodestasi..ihan mitä vain! Voit myös kysästä mm.hallitukselta juttuideoita, jos pääsi on tyhjä, mutta haluaisit silti osallistua lehden tekoon. Deadline jutuille viikolla 15, jotta lehti saadaan ajoissa painoon.

Pysyhän kuulolla, informaatiota on tulossa lisää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: