RSS-syöte

Uusille opiskelijoille

Uudet fuksit ovat saaneet jo aikapäivä sitten hyväksymiskirjeensä ja koska lähtölaskenta opiskeluiden alkuun lähenee, kootaan tänne hieman tarpeellisia tietoja uusille opiskelijoille:

-Olethan muistanut palauttaa opiskelupaikan vastaanottoilmoituksen Oulun yliopiston opiskelijapalveluihin? Deadline 4.8.!

-Varmistithan, että kirjeen mukaan liitit myös yliopistoon ilmoittautumista varten myös rekisteröintilomakkeen ja maksukuitin maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta?

-Opiskelijakorttitilaus kannattee laittaa menemään pikimmiten, jos sitä ei ole vielä tehty. Lyyra-opiskelijakortin voi tilata sähköisesti verkkosivuilta löytyvällä tilauslomakkeella. Tarkemmat ohjeet http://www.lyyra.fi.

-Kun yliopisto on rekisteröinyt opiskelijan läsnäolevaksi opiskelijarekisteriin, opiskelijalle postitetaan heinä-elokuussa palautuspostina tärkeä infopaketti, joka sisältää mm. ylioppilaskunnan jäsenmaksukuitti, joka toimii opiskelijakorttina ennen varsinaisen kortin saamista. Älä siis hukkaa sitä!

-Opiskelijapalvimeen paju.oulu.fi on hyvä alkaa tutustumaan. Käyttäjätunnuksen aktivointiohje tulee palautuspostin mukana. Tunnuksilla kirjaudutaan opiskelijatyöasemiin ja -palvelinkoneisiina, sähköpostiin sekä WebOodi -opiskelijatietojärjestelmään.

-Hyväksymiskirjeessä ilmoitetut ajankohdat kannattee merkitä ylös kissankorkuisin kirjaimin. Ne ovat ajankohdat ja paikat, jotka aloittavat elämän yliopistossa. Mm. Yliopiston avaijaiset ja uusien opiskelijoiden vastaanottotilaisuus ovat tärkeitä tilaisuuksia, joita ei missata!

-Tärkeitä tietoja opintojen aloittamisesta saa myös koulutusohjelma- tai oppiaineokohtaisia vastaanotto- ja informaatiotilaisuuksista. Tilaisuuksien yhteydessä tapahtuu myös opiskelijoiden ryhmiinjako ja pienryhmäohjauksen käynnistäminen. Pienryhmäohjaajat ovat valikoituja toisen/kolmannen vuoden opiskelijoita, tukipilareita, jotka opastavat ja auttavat yliopistoyhteisöön sopeutumisessa, yliopistotapojen oppimisessa ja opiskelujen aloittamisessa.

-Oletko muualta tuleva? Onhan asuntohakemukset rullaamassa? Tässä muutamia linkkejä, joista voi olla hyötyä:

Psoas,

Oulun sivakka,

OVV,

Otokylä ry,

Riihi ry..

-Jos katto pään päälle on löytynyt, tee muuttoilmoitus ajoissa. Helpommin se tapahtuu netissä.

-Jotta opiskeluja ei tarvitse aloittaa näkkileivällä, opintotukihakemuksen kanssa ei pidä vitkastella. Tee se heti, kun kykenet. Kela tulee olemaan syksyllä tukossa ja mattimyöhäläisten hakemukset käsitellään viiveellä. Hakemuksen teosta infoa täältä.

-Ole valmis ja valmistautunut: hae oma opinto-oppaasi ja aloitusmateriaali ennen yliopistoon astumista. Saat sen opiskelijapalveluista, joka on toimisto yliopistolla. Löydät sinne näin:

Osoitteella Erkki Koiso-Kanttilan katu ovi T2, toimisto KE 1020

Avoinna normaalisti klo 9.00 – 15.00,

kesäaikana 8.6.–31.7. avoinna klo 10.00–14.00

7.9. ja 14.9. pidennetyt aukioloajat klo 8.00 – 18.00.

Toimisto on pääaulan lähettyvillä, sinne löytää helposti – ja jos ei meinaa löytää – kysy vahtimestaria tai muita ohikulkijoita avuksi.

PS: muut vanhemmat opiskelijat!

Uusi syksy, uusi vuosilukumaksu! Ilmoittautumis aika päättyy 15.9.!

Lisäksi: Kultulehden fuksinumero kaipaa vielä juttujasi! Ihan mitä vain keksit, sarjakuvasta pakinaan, runosta novelliin, infopaketista vitsiin, lähetä se wordtiedostona marikopa@paju.oulu.fi  deadline 16.8.!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: