RSS-syöte

Päivitystä:

Pikkumenoja ja tärppipäiviä:

Tämän vuoden Paras ope äänistys on käynnistynyt! Kuka opettaja pääaineestasi tai sivuaineistasi on palkitsemisen arvoinen? Ohjaajasi vetänyt hommansa hyvin? Onko joku erityisen hyvä luennoitsija? Rustaa ehdokkaasi paperille ja käy laittamassa äänesi (voit äänestää kahta, koska kaksi parasta palkitaan) valkoiseen lootaan entisen tenttikuoren paikkeille. Äänestysaikaa noin viikko.

Kultun pikkujoulujen aika ja paikka on varmistunut: Tellervontien/Apinatalon kattokerroksen kerhohuoneella vietetään pikkujouluja ja syyskokousta 30.11. klo 17->

Kultun vuosijuhlat lähestyvät! Vielä on kourallinen ilmoittautumispaikkoja jäljellä. Jos tahdot mukaan, ilmoita itsesi vuosijuhlat.kultu@gmail.com. Alemmasta tiedotuksesta näet lisäohjeita.

Vuosijuhlien kunniaksi järjestämme pienimuotoiset juoma;)lauluharjoitukset Kultuhuoneella ensi maanantaina 16.11. klo 16.00-> Tule paikalle luikauttamaan parit soinnut, jotta ääni on sitten hyvin avattu varsinaisia juhlia varten!

25.marraskuuta vietämme seuraavia Kultuhuonekahveja. Teemana tällä kertaa TUPARIT. Mitä tämä tarkoittaa, tule ja näe! Paikalla voit ostaa myös uutta vuosijuhlahaalarimerkkiä kolmen euron hintaan. Kahveilla myydään myös bilelippuja vuosijuhlien jatkoille (?).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: