RSS-syöte

Edustajistovaalit tulee!

Taas on aika päättää päättäjistä: ylioppilaskunnan edustajisto valitaan 2.11.2011. Älä unohda äänestää! Ja jos tuntee palon sisällään, ehdollekin ehtii vielä. Kultulaisille luontevin paikka on humanistien ja kasvatustieteilijöiden HuKa-vaaliliitto, johon voi tunkea mukaan ilmoittautumalla vaikkapa Samira Fahimille (pj (at) humanistinenkilta.fi) mieluummin heti kuin kohta: ehdokkaiden on oltava selvillä 12.10. klo 12.00 mennessä. Kannattaa kiinnostua!

Edustajisto on ylioppilaskunnan korkein päättävä toimielin, joka päättää mm. jäsenmaksun suuruudesta, hyväksyy vuosittain ylioppilaskunnalle toimintasuunnitelman sekä talousarvion, valitsee hallituksen, yliopiston hallituksen opiskelijajäsenen etc. Vaaleissa valitaan 37 jäsentä ja 37 varajäsentä suhteellisilla, salaisilla, yhtäläisillä ja välittömillä vaaleilla.

Vaalipäivä

Varsinainen vaalipäivä on keskiviikko 2.11.2011. Ennakkoon voi äänestää 24.-25.10. Äänestysaluejako, äänestyspaikat ja niiden aukioloajat ilmoitetaan keskiviikkona 21.9.2011 ilmestyvässä Oulun Ylioppilaslehdessä sekä 10.5.2011 ylioppilaskunnan ilmoitustaululla ja OYY:n verkkosivuilla.

Syvempää tietoa kaikesta löytyy OYY:n sivuilta, katso sieltä siis.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: