RSS-syöte

Tule opintotuki-teemaisille Kultuhuonekahveille torstaina 3.11.!

Perinteiset Kultuhuonekahvit vietetään taas kaikkien syyskiireissä rauhoittumishetkeä kaipaavien kultulaisten joukolla torstaina 3.11. klo 13.45-14.15 huoneellamme. Tällä kertaa kahvien teemana on opintotuesta avautuminen – tule siis kertomaan, mikä viime elokuussa uudistuneessa opintotukijärjestelmässä mättää, mikä ei toimi, tai mikä on toiminut niin yllättävän hyvin, että tekee mieli levittää sanaa muillekin? Kultun sosiaalikirjurina toimiva sopo-Anna ottaa esiin tulevia ajatuksia (ilman nimiä) ylös yliopiston sosiaalirattaissa eteenpäin välitettäviksi. Voit tulla kertomaan tuntojasi myös vaikkapa YTHS:n palvelusta – onko kaikki ok, onko jokin tosi vinossa, millaisina koet palveluhinnat jne?

Mielipiteitä näistä saa lähettää  minulle toki aina myös vaikkapa sähköpostitse osoitteeseeni annasalm@mail.student.oulu.fi.

Käy kahvilla tai teellä joka tapauksessa, vaikkei näistä mitään sydämellä olisikaan! Kahvit ovat aivan silkka rentoutumistuokio, ei tarvitse olla Isoa tai Mitään Asiaa. Tarjoamme pientä makeaa.

Tervetuloa torstaina!

– Anna Salmi, Kultu ry:n sopo

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: