RSS-syöte

Ekskureportaasi: Takana intensiivistä saunomista!

 2.3.2013 Lauantai klo 0.47 @ Koivuhovi

Ekskuilta jatkui nousutunnelmissa. Känkky oli. Oli myös kiisselishotteja, joka oli paksua ja kokkareista – silti hyvää. Loppua leimasikin sitten sauna, enkä voi luotettavasti raportoida, mitä sen ulkopuolella tapahtuikaan.

Koivuhovin sauna oli pieni, mutta pippurinen. Oikeastaan pieni on harhaanjohtava sana, sillä tilaa oli kyllä runsaasti, mutta lauteita ei. Sauna oli hyvin tulinen ja vesi oli kylmää. Olihan se nostettu avannosta.

En uinut, mutta kuulin, että joku sinne lopulta joutui. Minulle oli aivan sopivan jännää hakata jäätä hiilihangolla.

Maininnan arvoista, ehkä jopa saunomista (joka on kuitenkin loppujen lopuksi suht tylsää kerrottavaa, löylyä ja vettä) arvokkaampaa, oli taukohuoneen keskustelut. Siellä lenteli niin vittudippailu kuin vattukiisseli (oikea kiisseli oli lakkaa). Jukka (juuri se) oli tuonut paikalle hatun, josta ei voinut varmasti sanoa, missä kaikkialla se oli ollut. Silti se meni päähän, lähes yhtä hyvin kuin paikalle toimitettu Subrosia-viini. Hattu päässä tuli saunottua ja, mitä tärkeintä, kehitettyä voimallinen asento, jolla voi kulkea vaikka kuinka nopeaa (melkein valoakin nopeampaa!) Tarinan mukaan etenkin pultsarit mestaroivat tämän asennon. Nyt se on dokumentoitu teille, kuva on toivottavasti tämän päivityksen ohessa.

Loppusaunasta kaksoisJussimme herättivät hämmennystä. Toinen heistä todettiin potentiaaliseksi mancandyksi, mutta morfoloitui nopeasti potenttiseksi man-can-doksi. (Se on niin kuin didgeridoo, mutta mies. En ole soittanut, suuni ei ole tarpeeksi leveä.) Myöhemmin kaanoniin lisättiin myös kehittyneet Kat-man-du sekä irstaampi Scat-man-do. Nasty!

Loppuillasta sauna alkoi olla hupsussa kunnossa. Katossa oli innostumisen jälkiä ja jalat jäätyivät kiinni lattiaan. Voi jalkaparkojani, ehkä ne kuoriutuvat aamuun mennessä.

Saunassa ja sen ympäristössä syntyi monia legendoja. Pesää katsottiin ahkerasti, mutta siellä ei nähty mitään. Hiljetkäämme kuitenkin kahden miehen naismaisesta kikatuksesta ja ainoan naaraan yrityksestä pitää huoneessa edes jotain miehisiä piirteitä. The leader endures. For now.

Lopulta saunakin tyhjeni, kun kukaan ei kestänyt uutta avantoreissua veden perässä. Suurin osa ekskun väestöstä on jo kadonnut yöpuulle. Vain harvalukuinen (muttei suinkaan harvasanainen) joukko on jäänyt. Minun käskettiin lisätä tähän vielä Tissipinssi, joka kuulemma on juuri pilannut Aimo Huikan maineen.

 

Huomenna Särestöniemi ja mahdollisesti aamusauna. Kyllä tuonne pitää vielä palata.

 

~ A

 

P.S. Haluaisin sanoa, että ensimmäisenä saunaan ja viimeisenä ulos, mutta nuo yhet pesivät vielä tukkansa. Drnn!

P.P.S. Tekstiä ei editoitu millään lailla. Kuvia lisätään toivottavasti, kun niitä kamerasta kaivetaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: