RSS-syöte

Toiminta

Ai että mikä Kultu ry?

Kultu ry on Oulun yliopiston kulttuuritieteiden opiskelijoiden ainejärjestö. Olet kultulainen, jos opiskelet kirjallisuutta, yleistä arkeologiaa tai kulttuuriantropologiaa. Kultun toiminnasta saat tietoa helpoiten liittymällä Kultun sähköpostilistalle: http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/kultu. Myös sivuaineopiskelijana kannattaa liittyä!

No missä ne kultulaiset luuraa?

Kultulaiset tunnistaa ruskeista haalareista, rempseästä mielestä ja hyvistä jutuista. Kultulaiset liikkuvat useimmiten yliopiston uudella puolella, siellä missä humanistit ovat vallanneet valkoiset käytävät. Tarkemmin kultulainen aktiviteetti on keskittynyt Humanistisen tiedekunnan kolmannen kerroksen käytäville. Siellä se Kultuhuonekin on!

Mitä se Kultu tekee?

Kultu ry:n ensisijainen tarkoitus on ajaa jäseniensä etuja, tiedottaa ajankohtaisista asioista, edistää positiivista opiskeluympäristöä ja järjestää vapaa-ajalle rientoja. Koskipa asiasi opiskelua tai vapaa-aikaa, voit aina kääntyä Kultun puoleen.

Miten pääsen mukaan?

Mukaan toimintaan pääset osallistumalla tapahtumiin, kyselemällä ja keskustelemalla. Jo aloitteen tekeminen tai palautteen anto on toimimista. Jos mieli halajaa hallitukseen, ota yhteyttä ja tunge mukaan, paikkoja riittää! Hallitus uusitaan aina vuodenvaihteessa. Jos et halua tulla päättämään kaikista asioista, voit silti osallistua hallituksen järjestämiin kokouksiin. Siellä voit nousta vaikka halutessasi barrikadeille ja tuoda oman mielipiteesi esille, vaikket hallituslainen olisikaan. Kultu järjestää vuosittain myös palautepäivän, jolloin voit esittää kritiikkiä ja uusia ideoita. Reippaasti mukaan!

Mainokset

»

  1. Anni Salminen

    En ilmeisesti ole sähköpostilistalla, vaikka olenkin antron/arkeon opiskelija. Pääsenkö sille?

  2. Sinut on nyt liitetty listalle! 🙂

  3. Päivikki Romppainen

    Täällä yks myöhäisherännyt pyrkii postituslistalle…

  4. Nopeinta lienee liittyä itse: http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/kultu

    Jos ei jostain syystä onnistu, pistä postia listavastaavalle: niinatol@mail.student.oulu.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: