RSS-syöte

Kultuhuone

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Kultuhuone – se levon tyyssija. Paikka, jonne voit aina mennä ja joka ei koskaan sulje sinulta oveaan.

Kultuhuone eli KULTIS on opiskelijoidensa oma tonnikalapurkki, jossa voi käydä istahtamassa, lukemassa tenttiin, pitää pikkupalavereita… Sohva ja nojatuolit ovat oivia pehmusteita pienille päiväunille ja hitaasti, mutta varmasti hurisevat tietokoneet ovat vapaasti käytettävissä.

Kahvia ja teetä saa keittää, kunhan pesasee kuppinsa (kipase käytävän toiselle puolelle henkilökunnan tiloihin tiskaamaan) ja heittää omatuntonsa mukaan joskus pienen lantin lippaaseen, jotta on varaa myöhemminkin juoda kupposet tai parit.

Kultuhuoneelta löytää myös informaatiota. Ilmoitustaululle päivitetään muistin mukaan aina tärkeät yhteystiedot, ilmoitusasiat, tapahtumat… Ikkunalaudalta löytyvät jäsenhakemukset ja palauteboxi, johon saa laittaa niin risuja kuin ruusujakin. Ja jos oikein angstittaa niin myös oma angstilaatikko löytyy!

Kansioista löytyy vanhoja tenttikysymyksiä pääaineista sivuaineisiin, joten niitä kannattee vilkaista ja päivittää omien tenttikokemuksien mukaan. Samasta hyllystä löytyy myös kandikansio, johon kerätään kultulaisten proseminaaritöitä. Lue, opi, tee omasi ja tuo se kansioon!

Tervetuloa Kultuhuoneelle, ovi on aina auki (paitsi silloin kuin se on mennyt lukkoon, jolloin henkilökunta auttaa avaimillaan)!

Mainokset

Yksi vastaus »

  1. Huomio!

    Kultuhuoneelle on tullut uusi ”asukas”. Käykää ihmettelemässä ja silittelemässä. Myös sisäänkäynti Kultuhuoneelle on muuttunut mutta älkää huoliko, löydätte varmasti perille 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: