RSS-syöte

Huvit

Kultu osaa myös juhlia ja laittaa hommat ranttaliksi. Järjestämme kaikille kultulaisille useita tapahtumia vuoden mittaan.

Aloitamme aina uuden opiskeluvuoden suuren Vulcanalia-tapahtuman merkeissä. Ainejärjestömessujen lisäksi kokoonnumme Kuusisaaressa iltajuhlan merkeissä yhteen. Pienryhmäohjaajat pyrkivät tuomaan paikalle myös uudet fuksi-kultulaiset ottamaan mututuntumaa opiskelijaelämän hilpeistä puolista.

kultun-standi-vulcis-08       

Kultun ständi ainejärjestömessuilla 2008.

Syksyn alussa järjestämme fuksisuunnistuksen!! Fuksit kasaan ja ryhmiin kiertämään Oulun keskustaa. Kivat rastit, vielä kivemmat rastitehtävät ja kaikista kivoimmat rastivahdit pitävät huolen siitä, että fukseja nöyryytetään ja piiskotaan.. No ei vaiskaan! Me humanistit olemme sivistyneitä, emmekä nöyryytä fukseja. Kyseessä on hauskaa kilpailua ja pisteiden rohmuamista (jo lahjuksilla ja asenteella pötkii pitkälle). Parhaat joukkueet palkitaan loppubileissä!

rastivahdit

Eräät rastivahdit syksyn 2008 fuksisuunnistuksessa.

Vuotuisessa fuksisaunassa Kultu ry esittäytyy ja linkki vanhojen sekä uusien opiskelijoiden välillä yhdistetään. Sauna on lämmin ja niin myös mielet!

Ennen joulua järjestämme tietysti perinteikkäät pikkujoulut runsaiden herkkujen ja naururikkaiden juttujen merkeissä. Viime pikkujouluissa naurulihakset olivat hellinä mm. Kultun omien  tiernapoikien ansiosta!

tiernapojat

Modernien tiernapoikien raikuvaa laulua!

Rentouttavan joululoman jälkeen uusi vuosi alkaa viimeistään laskiaisena, jolloin Kultu pistää pystyyn kovat laskiaisbileet!

MMT – lukuvuoden odotetuin ja huhutuin tapahtuma jo vuodesta 2002. Kyseessä on Magical Mystery Tour. Jaa että siis mitä? Homma tapahtuu näin: bussi täyteen sakkia (jopa yli tiedekunta rajojen) ja bussi tien päälle. Joka vuosi valitaan Oulun lähiympäristöstä eri räkälöitä, jossa on tarkoitus piipahtaa hetki kussakin. Taatusti nestepitoista ja taatusti hauskaa menoa ja meininkiä!

mmt-merkki  

MMT:n oma haalarimerkki vuodelta 2008.                   Kultulaiset ja tiimalaiset yhdes koos.

Kevään kohokohta, vappu on täynnä tapahtumia. Wesibussin, kirkkovenesoutujen, teekkareiden tempausten ja lukuisten muiden rientojen lisäksi Kultu järjestää juomalauluharjoituksia, wappusaunan, fuksien haalarikastajaiset sekä wappupiknikin..Tule mukaan!soudut

Kultun kirkkovenesoutajat vuonna 2008.

Näiden lisäksi Kultu järjestää vaihtelevia tapahtumia peli-illoista karonkkiin, leffailloista seminaareihin. Myös uusia ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: